Kategorier
Akuttandläkare

Akut tandvård hjälpte barn i Norrköping

Många vet hur det är att ha tandvärk och inte få någon hjälp. Därför är det smart att använda sig av en tandvårdsklinik som erbjuder akut tandvård i Norrköping.

Familjen Israelsson hade flyttat till Norrköping för fem månader sedan. Det första de gjorde var att hitta en tandklinik som passade hela familjen. De behövde inte leta länge innan de hittade en som var perfekt. Inte bara för den vanliga tandvården. Kliniken hade även tandblekning, något som mamma Maria ville göra.

En annan fördel var även att de kunde jobba med käkproblematik och gjorde tandimplantat. Men det riktiga testet kom när sonen Erik vaknade en natt med en fruktansvärd tandvärk. Han var helt otröstlig och de behövde hjälp snarast för att sonen skulle få något att döva smärtan med.

Akut tandvård när den är som bäst

Pappa Niklas hade haft som krav att kliniken skulle ha akut tandvård i Norrköping. Nu var han glad för det. Bokningen kunde göras via mail eller telefon. Klockan var sju på morgonen och kliniken öppnade klockan åtta. Därför valde Niklas att skicka ett mail. Tänkte att då är de nog en av de första patienterna.

Sedan gjorde de sig redo att åka så de var framme när tandkliniken slog upp dörrarna. De var först och fick således den första tiden. Sonen fick komma in och tandläkaren gjorde en tillfällig lagning. Innan de lämnade kliniken fick de en ny tid, och bäst av allt var att Erik inte hade ont längre.